Utopia nieuwtjes 13 mei

Utopia nieuwtjes 13 mei

Utopia nieuws van 13 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De koeien zijn wederom verzorgd door Bas en Ivan.
 • Na het ontbijt neemt Gina Colinda onder handen en verzorgd haar kapsel.
 • Gabriëlle maakt de loods schoon, ze veegt de woonkamer.
 • Iedereen wacht in spanning af op de special guest aangezien het mooi weer is besluiten Nicole, Naomi, Stefanie even van het lekkere weer te genieten.
 • Gio is alweer druk bezig met de voorbereidingen, zo geeft hij Bas de taak om in de loods glazen klaar te zetten en pakt Gio zelf wat bubbels.
 • Ben je benieuwd wat deze feestelijke dag nog meer gaat brengen? Hier lees je het terug!
 • De geluidsman van de special guest gearriveerd.

We vullen dit bericht nog meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 11:56

  zonder alcohol geen Utopia, of het nou ’s morgens of ’s avonds is, zonder drank is het daar niet zo leuk.
  Voor volgende week zullen wel flink wat flessen in het bos verstoppen

 2. Anja at 10:39

  Ik weet niet waarom de reactie niet geplaatst is, omdat het over drank eten en dik rood staan( wat haast niet anders kan) en terug naar basic waar ze kunnen afkicken en afvallen,. Het is 11 u en vast al aanleiding om te drinken

 3. Anja at 10:34

  Ongelooflijk, 11uur en er word alweer alcohol gedronken, wat dan ook de aanleiding er toe is, volgens mij moeten de cijfers dik rood zijn, is maar goed dat ze volgende week basic gaan, kunnen ze afkicken en afvallen, sommige groeien daar dicht, en drinken zich klem, dit is echt geen utopia meer ,maar een drank, eet schuur, op een paar na die zich wel gedragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *