Het feestelijke centraal van 13 mei

Het feestelijke centraal van 13 mei

Tijd om deze feestelijke dag van vandaag te bespreken, Gio roept iedereen bij elkaar om het dagprogramma voor te leggen. Als iedereen in de loods zit worden de bubbels ingeschonken en neemt Gio het woord. Laat het nog even staan voor zo meteen. We gaan vandaag de 500 dagen quiz spelen, het beloofd heel veel mooie dingen. Het spel is een quiz, deze 500 dagen quiz gaat over 500 dagen Utopia. De teams worden in 4 groepen verdeeld, we krijgen 4 teamcaptains. Dat zijn de bewoners die hier het langste zitten.

De eerste teamcaptain is Joey en kiest voor Stefanie, Gabriëlle.
De tweede teamcaptain is Colinda en kiest voor Mark, Rob, Gaby
De derde teamcaptain is LauraB en kiest voor Nicole, Bjorn
De vierde teamcaptain is Ivan en kiest voor Bas, Naomi, Gina

Jullie strijden tegen elkaar, maar stellen een team samen. We gaan om de beurt een speler kiezen, iemand die jouw team het beste gaat versterken. Het is belangrijk dat je wint, het winnende team pakt 50 euro per persoon aan prijzengeld. Dat krijg je handje contantje, als de teams zijn samengesteld kunnen jullie samen brainstormen van wat er de afgelopen 500 dagen is gebeurd. Denk all round, ben goed voorbereid zodat je kunt presteren. Na de teams mogen de spelers een drankje pakken. Het team van Ivan gaat tegen Joey. Colinda tegen Laurab. Het winnende team van de twee groepen strijd uiteindelijk tegen elkaar.

Om 14:00 begint de quiz en geniet van deze dag! Over een klein half uurtje hebben we een optreden. Wie het wordt hou ik nog even geheim. Een klein tipje van de sluier: het is iemand die hier al eerder is geweest. Het is een geweldig persoon. Laat het op je af komen, geniet lekker! Vanmiddag zijn er nog lekkere hapjes en vanavond een lekkere BBQ. Vervolgens wordt er geproost. En is het feestelijke centraal ten einde.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *