De special guest is Yes-R!

De special guest is Yes-R!

Eindelijk is het dan zover, de special guest is gearriveerd in Utopia. Hij zal een een rap aan de bewoners voordragen om het 500 dagen feest in te luiden.

Gio ontvang Yes-R met een vriend van hem. Ze worden binnen helemaal gek zegt Gio lachend. Yes-R vertelt dat hij een rap gemaakt heeft en nog wat andere liedjes zal zingen. Gio vraagt of hij nog iets moet mee nemen in de aankondiging. Nee zegt Yes-R de vorige keer deed je het super. Gio gaat naar het podium en zegt dat het het moment van de waarheid is. Het is ook wel een beetje spannend voor hem en voor de rest ook. Het is een artiest die niet zo maar een optreden gaat geven. Hij heeft iets leuks voor ons gemaakt. Ik heb de beste rapper van Nederland benaderd. Lieve dames en heren geef hem een groot applaus, YES-R!!

Yes-R stelt zich voor aan de nieuwelingen en geeft iedereen ook een hand. En feliciteert het publiek met 500 dagen Utopia. Ik ben wel een beetje verkouden maar ik ga er iets moois van maken. Ik heb een speciale rap gemaakt, Gio heeft me wat steekwoorden gegeven. We gaan het gewoon proberen, we gaan er een feestje van bouwen! Ik doe het wel vanuit mijn telefoon want ik heb het tijdens mijn tour gemaakt. De rap wordt vervolgens ter hore gebracht en de bewoners vinden het helemaal geweldig. Daarna laat Yes-R nog wat bekende nummers van hem horen en komen de bewoners langzaamaan een beetje los op de dansvloer. Uiteraard wordt het liedje “Koninkrijk” voorgedragen, het liedje wat de rapper met Charlotte gemaakt heeft. Het feest is begonnen, op naar de 500 dagen quiz!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *