Gina vliegt Bas aan

Gina vliegt Bas aan

Het was een rustige dag in Utopia, totdat er in de keuken iets gebeurde. Een ruzie tussen Bas en Gina die uitliep op een fysieke uitbarsting.

Tijd om te lunchen, een aantal bewoners zijn druk bezig geweest met de bouw van het cordwood huis. Het is dus druk in de keuken. Ook Gina is daar en is bezig met het maken van lunch. Als ze een klontje boter in de GFT bak doet wordt Bas niet bepaald blij. Flikker op Gina doe eens normaal! Hij pakt vervolgens het klontje uit de GFT bak waar het in zijn ogen niet hoort en gooit het  in de haren van Gina. Gina werd daarop erg boos en vloog Bas aan. Colinda sprong tussenbeide om erger te voorkomen en zegt niet doen dat kan hier niet! Vervolgens nam ze Gina maar mee naar buiten. Je mag alles doen zegt Colinda maar nooit handtastelijk doen want dan lig je eruit. Dat is het niet waard! Dat jong moet uit de buurt van mij blijven snikt Gina. Colinda troost haar en zegt dat ze dadelijk maar even moet douchen. Ook Ivan en Joey komen erbj kijken, ze zeggen lachen dat ze wel voor zichzelf op kwam. Moet ik hem een pak slaag geven voegt Ivan er lachend aan toe. Dat kan ik zelf wel lacht Gina.

Ook Bas bespreekt het voorval met Nicole op het rokersbankje. Hij heeft geen spijt van zijn actie. Jij bent toch ook tegen weggooien? Nee zegt Nicole ik ben tegen abnormaal gedrag. Dit is je huis je moet hier net zo mee omgaan als je dat zou doen. Thuis tief je geen boter in de prullenbak. Ze moet zich gewoon aanpassen aldus Bas. Maar thuis maak je ook geen gebruik van provocerend gedrag. Bas ontkent dat het provocerend gedrag is maar voegt eraan toe, misschien toch wel een beetje. Het is wel het perfecte middel om het gedrag te bestraffen. Dit is een Utopia gedachte, boter weggooien. Nicole lacht en zegt je wilt niet weten wat er weg getieft wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:15

  Colinda heeft gelijk. Gina moet idd oppassen. Voor ze het weet is zij de klos. Want daar is die Bas op uit.

  De komst van Bas is een vooropgesteld plan van de regie c.q.. de Mol, om wat meer spektakel in Utopia te brengen. Een opgevoerd toneelstukje wordt het. Bas gaat de bewoners tegen elkaar opzetten, door en met (gemeen) gedrag.

  Ik vraag mij af, als mijn vermoedens uitkomen, of die oma het gedrag van haar kleinzoon wel zo leuk gaat vinden. Want hij zit daar toch voor zijn (eenzame) oma. Dat verhaal destijds van Bas tegenover Rob, is dus denk ik, een l*lverhaal. Rob had gelijk, ondanks dat Bas (ook gespeeld) hier boos over was.

  Ik ben er van overtuigd dat het met die Bas en (enkele) andere bewoners gaat escaleren.

 2. carin at 19:10

  Als ze willen dat de kijkcijfers gelijk blijven of omhoog gaan dan zullen ze die achterlijk Bas er rap uit moeten halen. Wat n groot ego heeft dat manneke. Misselijkmakend gewoon. Hij wil dictator worden…..waar haalt hij het vandaan!!

  • Therese at 20:53

   Tony ,laten we nu toch op 1 lijn zitten want wat is dat een arrogant / playboy typetje met zijn hoofd vast voor de camera in de horeca keuken {zie onder in het filmpje } van mensen in de regie heb ik dat even goed gedaan of zou hij denken dat oma dan wel kijkt.
   Maar van mij mag die idioot= Bas er meteen uit.
   Kunnen we zijn Oma niet bereiken dat zei hem eruit haalt?????? Dat zou een goeie zijn toch??????

   • anneke g at 21:32

    Misschien krijgt oma dit te lezen of horen. die zal wel zeggen jongen gedraag je Rob heeft gelijkt kom een keertje langs en neem een visje mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *