Utopia nieuwtjes 12 mei

Utopia nieuwtjes 12 mei

Het Utopia nieuws van 12 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gisterenavond heeft Nicole haar arm laten tatoeëren door Joey. (zie foto)
 • Bas en Ivan hebben de koeien verzorgd.
 • Er wordt hard gewerkt bij het cordwood huis, de vloer moet gedaan worden, de muur moet recht gemaakt worden maar ook het dak moet nog gemaakt worden. Dit keer krijgt ze hulp van Bas, Rob, Ivan en Stefanie.
 • Bjorn wil waarschijnlijk 6 juni zijn bezoek laten langskomen, dit vertelt hij als hij bij Colinda zit die haar post leest.
 • Bjorn zit druk te werken achter de laptop.
 • Mark heeft zich bezig gehouden met de boekhouding
 • Er wordt momenteel ook gebouwd aan Le Luifel door Mark en Gio.
 • En Naomi maakt de horecakeuken schoon, het lijkt wel een productief dagje te worden in Utopia!

Regelmatig voorzien we dit bericht van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Tatoeage Nicole

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:41

  Met die Bas krijgen ze daar in de loods nog genoeg problemen. Ik krijg de indruk dat hij met een opdracht van de regie Utopia is binnengekomen. Om de kijkcijfers wat op te “krikken”. Maar of men dit ook gaat bereiken vraag ik mij af. Ik ben er niet echt een liefhebber van en ik weet niet of ik dat wil zien.

  Ook is Bas volgens mij een (stiekeme) drinker. Althans gisterenavond in de uitzending, zag ik dat hij een fles drank aan z’n hoofd zette.

 2. Corrie at 12:07

  Jongens, die Bas is gluiperige relnicht oppassen dus, hij speelt jullie dadelijk tegen elkaar uit en loopt te stangen, Gina als hij rot doet tegen je zeg het dan tegen Mark of gooit het in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *