Post voor LauraB en Colinda

Post voor LauraB en Colinda

Joey is naar de brievenbus geweest en daar vond hij post voor een aantal bewoners. Dit keer zijn LauraB en Colinda de gelukkigen.

Colinda is blij verrast, het is op tijd! Ze heeft een kaartje van haar schoonzoons, alles gaat goed en ze krijgt verschillende aanmoedigingen. Ze moet nog even volhouden tot september. Maar ook van haar ouders, ze houden van haar en denken aan haar. Maar ook nog wat Moederdag kaartjes van haar dochters. In verschillende brieven krijgt ze aanmoediging dat ze het vol moet houden. Maar als ze het echt niet meer trekt moet ze naar huis gaan. In het thuisfront gaat het allemaal goed. Ze hopen dat Wilco en Colinda in de buitenwereld ook een succes zijn. Ook vertelt een vriendin in een brief dat de dochters van Colinda bijna bij haar waren ingetrokken omdat er een spin in huis zat. Ook krijgt Colinda verschillende foto’s toegezonden maar ook daar komen al snel wat traantjes van vreugde. Dit keer nog niks van Wilco, wellicht komt dat de volgende keer?

Ook LauraB is blij, ze zit op bed en horen haar regelmatig lachen. Ze heeft onder andere foto’s toegestuurd gekregen. Al snel vloeien er tranen Verder vertelt ze niet extreem veel over haar post. Er zit verder ook geen bewoner bij. Na het lezen van haar post besluit ze een sigaretje te roken.

Post voor LauraB

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *