Kijkcijfers Utopia week 19

Kijkcijfers Utopia week 19

De kijkcijfers van Utopia week 19. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Kijkcijfers Utopia 2015 week 19 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 4 mei: 517.000 kijkers
  • Dinsdag 5 mei: 566.000 kijkers
  • Woensdag 6 mei: 572.000 kijkers
  • Donderdag 7 mei: 628.000 kijkers
  • vrijdag 8 mei: 608.000 kijkers

Wederom is er een dipje te bespeuren, dit keer niet aan het einde van de week maar aan het begin van de week. Geen twee dagen maar drie dagen… Het einde van de week lijken de cijfers weer toe te nemen. Zullen de kijkcijfers volgende week verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 12:49

    Ik denk dat het leuk genoeg is geweest. Het wordt en is nu saai. Keek ook altijd maar aangezien er niks leuks meer gebeurd haak je af. Het leuke en het nieuwe is er vanaf. Niks meer aan. Geen interressante personen om naar te kijken. Mis de oude garde. Dan viel er nog wat te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *