Laura en Charlotte doen rustig aan

Laura en Charlotte doen rustig aan

Laura is al een tijdje uit Utopia vertrokken, maar hoe gaat ze verder met de relatie die ze had met oud bewoner Charlotte? Ze doen voorlopig even rustig aan…

In december koos Laura ervoor om Utopia nog niet te verlaten. En liet haar geliefde vriendinnetje Charlotte alleen naar de buitenwereld vertrekken. Laura liet na haar vertrek vorige week aan de telegraaf weten: “We zijn nog altijd hartstikke verliefd, maar moeten elkaar gaan herontdekken.” Maar was natuurlijk wel blij om haar vriendin Charlotte weer te zien. “Het was fantastisch om haar weer te zien, echt helemaal te gek. Ze was samen met Vanessa, die tijdens Utopia ook een goede vriendin van me is geworden, klaar om me op te vangen. Wel geeft Laura toe dat ze het zwaar heeft gehad, “Ik was duidelijk nog niet klaar met het verwezenlijken van mijn dromen. Daarom ben ik gebleven. En je mag best weten: dat was zwaar. Want natuurlijk miste ik haar enorm, je wordt niet voor niets verliefd op iemand.” Wel doen de twee het rustig aan zo vertelt Laura, “We sturen elkaar berichtjes via de mobiel en bellen regelmatig. Charlotte weet hoe het is om na lange tijd uit Utopia te komen, hoe je even de boel op een rijtje moet zetten. Ze zei: ga jij eerst maar even tot jezelf komen.” Maar dat de twee elkaar zullen zien is één ding wat vast staat. “Deze week ga ik wel naar haar en haar familie toe. Dat wordt na ons eerste weerzien de eerste ontmoeting. We hebben ook geen haast, dat scheelt. We gaan rustig kijken hoe het met ons verder gaat. Maar met het gevoel zit het zeker goed!”

Bron televizier.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. leonie at 09:19

    IS niets wordt niets ,ze hadden elkaar alleen maar nodig om er niet uit gestemt te worden nu leven ze buiten en lotte weet wat het is om een man te hebben . Wat zal die pot laura op haar neus kijken voor noppes uit utopia haha

  2. maria at 16:08

    Klopt Hortence. Lot heeft vaak aangegeven niet verliefd te zijn en op mannen valt. Maar net zoals jij zegt daar een maatje wilde hebben. En zoals we Lot kennen was ze van een leugentje niet vies.

  3. Hortence at 16:01

    Het was niets tussen die twee.Charlotte is nooit verlieft geweest op Laura.Ze had Laura nodig om te overleven in Utopia.Charlotte verzon en loog voor Utopia medebewoners .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *