Verrassing voor Gabriëlle

Verrassing voor Gabriëlle

We weten allemaal dat Gabriëlle aan het sporten is om stevig af te vallen, ze heeft bijna een mijlpaal behaald, namelijk 25 kilo eraf. Joey en LauraB willen iets leuks doen voor haar.

Joey zegt tegen LauraB dat 25 kilo een hoop gewicht is en dat het best wel een mijlpaal is, want je weet, als je 25 kilo kwijt bent geraakt, dat je daar echt hard voor heb moeten werken. En nu weet ik dat Gabriëlle helemaal gek is van Basketbal en Ivan heeft een paal over en ik heb een plaat over. Dus ik zat er aan te denken om voor maandag een Basketbalpaal te maken. Kicken, zegt LauraB, dan hebben we alleen een basketbal nodig, waarschijnlijk kan Arjuna dat wel regelen. Ja, zegt Joey, dat zouden we via hem kunnen regelen. Dus het lijkt me hartstikke leuk om dat in elkaar te draaien. LauraB zegt, ik weet dat het Gabriëlle haar droom was die ze in het doomdoosje heeft gedaan, dat we gingen basketballen met de hele groep. Dat kunnen we wel doen, zegt Joey, alleen hebben we maar één basketbalpaal. En maken we ook een scorebord, een Gabriëlle-Basketbal-Scorebord, zegt LauraB. Ze scoorde al met haar 25 kilo en nu kan ze ook nog scoren op haar eigen bord. Tof, dat doen we zegt Joey en maken we een klein bordje erbij met tekst “Ter nagedachtenis van de 25 kilo die je achter je hebt gelaten“. LauraB vindt het heel erg gaaf. Daarna bespreken ze over hoe ze het zullen gaan maken, Joey heeft een aantal deuren liggen waar ze een plaat van kunnen maken. En de plek zal waarschijnlijk het voorterrein worden.

Zal Gabriëlle deze verassing echt super vinden en wellicht enthousiast genoeg om direct het spel te gaan spelen? Zodra we het weten zullen we het publiceren om jullie mee te laten genieten van het basketbalspel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *