Utopia avond samenvatting 30 april

Utopia avond samenvatting 30 april

Wat gebeurd(e) er allemaal deze avond in Utopia? We zijn even weg geweest en hebben nog wat goed te maken. We hebben daarom alles op een rijtje gezet zodat je weer op de hoogte bent.

Joey heeft geen zin in  empowerment avond
Joey en LauraB hebben buiten een gesprek gehad. Joey wilde zijn vriendin namelijk wat vragen. Joey heeft namelijk geen zin de empowerment avond van Colinda. Hij vindt het allemaal zweverig. Je zelfverzerkerheid spiegelen en dingen. Ik weet het niet voegt hij eraan toe. LauraB raadt hem aan om gewoon mee te doen. Als je aangeeft dat het niet je ding is maar het wel wil proberen maakt dat een goede indruk.

Naomi is onzeker over de relatie met Gio
Gio en Naomi hebben een gesprek gehad over hun relatie. Naomi is erg onzeker over hun relatie, maar vooral ook erg verliefd én bang. Ze is bang om Gio kwijt te raken want het is vrij waarschijnlijk dat hij Utopia eerder zal verlaten. Daarom vraagt Naomi hoe het met zijn ex zit, kan het in de buitenwereld weer iets worden? Volgens Gio hoeft ze daar niet bang voor te zijn. Na lang praten lijkt de angst wat verdwenen en geven de twee flink wat kusjes… Alles weer koek en ei?

De empowerment avond in Utopia
Colinda heeft vanavond een avond georganiseerd, een empowerment avond in Utopia. Wat houdt het eigenlijk in? Colinda houdt een openingswoordje en daarna geeft ze het woord aan een spreekster. Zij zal de avond gaan leiden. Ze maakt meteen één ding duidelijk. Het wordt geen zweverige avond. Ze gaat de bewoners leren hoe ze meer ‘in hun kracht kunnen gaan staan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 09:03

    Naomi is zo naief!!!!!!!! Ze wil maar 1 ding…….dat gio beloofd als hij buiten is op haar wacht, snap ze nou nog niet dat hij dat niet doet? Hij heeft het wel 100 x gezegt, je zou er toch misselijk van worden van dat claim gedoe

  2. maria at 21:42

    Naomi onzeker?????? Heeft ze het dan nog niet begrepen! Gio heeft toch al duidelijk aangegeven geen relatie te willen hebben. Hij zei altijd ik wil als vrijgezel utopia uit gaan.En zij bang voor Sam…Dat heeft hij ook al menig maal uitgelegd hoe het zit tussen die 2. Tuurlijk stelt gio haar wat gerust (zoals hij vaak doet) hij wil verder daar geen gezeur en verlaat toch binnenkort utopia wel dus…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *