De Utopia poort is af!

De Utopia poort is af!

Eerder schreven we al dat Bjorn, Mark en Joey een plan hadden. Ze wilde een kasteelpoort maken als entree. En vannacht hebben de heren hard gewerkt! Ze zijn tot diep in de nacht bezig geweest met het realiseren van de poort. Er is aardig wat hout aan te pas gekomen maar het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Om 6:00 uur ging Bjorn naar bed, hij heeft alles nog even opgeruimd. Wel is hij super trots op het “fort”.

Vanmorgen waren Wilco en Ivan de eerste die de nieuwe poort ontdekten. Wilco had al iets door dat er wat gaande was en beide zijn toch wel verrast van het bouwwerk. Ivan is wat minder blij, hij heeft namelijk last van zijn rug door het vele werk aan de hindernisbaan. En komt weer terug op het feit dat hij liever hulp had gehad. En dan ga je wel in de nacht zo’n nutteloos ding neerzetten. Gebruik je energie en kennis dan nuttig voegt hij eraan toe. Ik doe gewoon lekker mijn ding en wat anderen doen moeten ze zelf lekker weten. Wilco antwoordt  maar dat is wel weer een teken dat je er elke keer alleen voor staat. Ivan is er duidelijk klaar mee en zegt dat je op die imbecielen kan je niet rekenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ah at 12:37

  Er moet weer een nieuwe Nicolien binnen komen. Die heeft tenminste wat cultuur gebracht. (introdans/pianoconcert). Op geestelijk/cultureels gebied stelt Utopia op moment niks voor.

 2. Yvon at 10:55

  Frank ik geef je helemaal gelijk,Wilco en Ivan werken eigenlijk constant,je moet wel heel diplomatisch zijn wil je niet uit je slof schieten met zo’n lui stelletje nietsnutten.

 3. Marja at 10:49

  Ivan begint wel een erge egotripper te worden. Hij wil toch zelf die hindernisbaan, zeur dan niet zo. Hoewel ik die poort foeilelijk vind, maar dat geeft niet, ze doen tegenwoordig toch alleen maar wat ze zelf willen zonder overleg

 4. Frank at 10:45

  Ik geef Ivan groot gelijk. Drie mensen die voortdurend weigeren mee te werken aan de stormbaan “omdat ze het zo druk hebben” werken wel de hele nacht door om zo’n belachelijke poort (bij de eerste de beste storm valt die geheid om) te bouwen, met materiaal dat voor andere dingen gereserveerd was. Als ik Ivan was had ik die poort hoogstpersoonlijk weer uit elkaar geschroefd. Ivan is niet de meest subtiele prater van het stel, maar zijn ergernis aan de luiheid van zijn medebewoners is volkomen terecht.

 5. Anja at 10:20

  Dat doet ivan toch zelf zo hard werken, last van de rug?? En de schuld op anderen schuiven wat denkt hij wel niet? De poort? Is hij ook niet te reden over, word een nare man zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *