Utopia nieuwtjes 1 mei

Utopia nieuwtjes 1 mei

Een nieuwe maand is aangebroken, maar ook dan brengen we je het laatste Utopia nieuws. Hier vindt je de Utopia nieuwtjes van 1 mei terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Wilco is niet helemaal blij met het feit dat er materialen gepakt zijn voor de bouw van de poort. Er waren onder andere balken gepakt van een ander project. Buiten dat vindt hij het wel een Utopiaans iets. Colinda daarin tegen vindt de poort wat minder mooi. Ze verwacht dat het ding zo omwaait met een beetje storm.
 • Ivan heeft een gesprek met iemand die shirts maakt. Ivan wil waarschijnlijk shirts laten maken voor de obstacle run.
 • Nicole is ook een beetje pissig om de nieuwe poort en gaat naar Mark. Ze vertelt dat er een machine geval is gemaakt bij de poort van hout wat voor haar cordwood bestemd was. Ik hoop dat dat nu niet van mijn budget af gaat? Nee antwoordt Mark en Nicole zegt dat ze het echt een rotstreek vindt. Mark antwoordt dat hij het ook niet wist en ook mee gewerkt had. De kosten zullen dus op de bv verhaald worden.
 • LauraB en Joey liggen nog even lekker in bed. De twee kletsen over van alles en nog wat.
 • Gina laat zich wederom van haar goede kant zien. Ze gaat vandaag het beddengoed die op de vide ligt wassen.
 • Vanavond staat er een evenement gepland, het mega meezing spektakel.
 • De bewoners hebben na het centraal de hindernisbaan uit getest. Niet iedereen deed mee Mark Joey en Ivan hebben zich uitgeleefd. Mark had de snelste tijd.
 • De organisatie van de obstacle run die morgen gepland staat oordeelt de hindernisbaan. Ze vinden het er erg goed uit zien zeker vergeleken de vorige keer. Er moeten nog een paar kleine dingetjes gedaan worden en dan is het veld met 11 hindernissen helemaal klaar.
 • Een aantal mannen van de organisatie die morgen ook mee zullen doen testen het nog even uit. Het record staat op 1.03 minuten.
 • De boodschappen zijn weer geleverd.
 • Gio voelt zich niet lekker, hij ziet al dagen wat bleek en dat is Wilco ook opgevallen. Ook heeft Gio last van waterige ontlasting en Wilco denkt dat het misschien met zijn medicatie te maken heeft. Gio besluit contact op te nemen met de dokter. Wordt vervolgd…

We vullen dit bericht nog meerdere malen per dag aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Astrid at 15:22

  Stom dat hij niet naar huis is gegaan om teherstellen, dan heb je geen kans op infectie. Eigenwijs mannetje

 2. Marja at 10:53

  Als dat cordwood huis dat in februari af zou zijn nu eens klaar was geweest, hadden ze het hout niet kunnen gebruiken. Nicole zit liever nagels te lakken dan te bouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *