Het centraal van 1 mei

Het centraal van 1 mei

Tijd om centraal te gaan, vanavond vindt namelijk het mega meezing spektakel plaats en dat moet natuurlijk even besproken worden. Als alle bewoners er klaar voor zijn begint Gio het centraal.

Het moment is daar zegt Gio, vanavond is het mega meezing spektakel. De artiesten van vanavond worden genoemd. Gio zit een beetje in een dubio, kunnen mensen nog bij Le Luifel nog een snackje pakken als het allemaal is afgelopen. De bewoners vinden dat wel een goed idee. De avond begint om 20:30 en zal dan rond 00:00 uur afgelopen zijn. Vervolgens wordt de taakverdeling besproken.

Presentatie: Gio
Garderobe: LauraB, Gaby en GabriëlleLe Luifel: Mark en Gina
Foto’s: Naomi
Runners: Gabriëlle en Wilco
Merchandise: Colinda, Gaby en Bjorn
Bar: Ivan, Nicole, Joey en LauraB

De zaal moet zo snel mogelijk leeg gemaakt worden, rond 18:00 komen de artiesten en apparatuur. De bewoners zullen vanavond lekker een hapje van Le Luifel eten. Iedere artiest heeft ongeveer 30 minuten de tijd om zijn optreden te vertonen. Er is geen pauze ingelast, dit om te voorkomen dat de bezoekers niet gaan dwalen. Er zullen 65 mensen komen. Om 16:00 uur zullen de bewoners gaan opruimen zodat de avond van start kan. Ivan geeft aan dat hij vanavond gewoon door gaat werken, dus als iemand wil helpen graag. Ook vraagt hij of de bewoners de huidige hindernisbaan te testen. Het terrein moet opgeruimd worden, en bepaalde dingen moeten nog afgemaakt worden.

LauraB wil nog even iets melden, mocht het succesvol zijn dan zullen we een leuke workshop kunnen doen. Een workshop jambe les en er komt iemand leuke verhalen vertellen met een klank schaal. De kosten zijn 300 euro, Mark geeft een akkoord en de rest vindt het ook wel prima. LauraB krijgt een go en zal 19 mei plaatsvinden.

Colinda vertelt dat ze een go heeft om radio Utopia te maken. De programma’s kunnen gedownload worden maar heeft microfoons nodig. Kosten hiervan 200 euro. Wat levert het op vraagt Nicole. Gasten kunnen geïnterviewd kunnen worden, reclame, eigen reclame. Het zal eerst via internet gaan en gaat dat goed gaan we de ether in. Het is een mooie manier om op een active manier in contact te komen met onze fans. De bewoners geven een go voor de investering.

Bjorn vertelt dat de bewoners 4 mei om 14:00 uur een groepsactiviteit plaats vind. Het kost geen geld en het blijft een verrassing.

Nicole vertelt dat 4 mei 2 minuten herdenking is, en iedere bewoner heeft de gelegenheid om te vertellen waar ze die dag allemaal aan denken. En 5 mei vind er een ontbijt plaats met een veteraan.

LauraB heeft nog een klein dingetje, 10 mei is het Moederdag. Ze wil alle moeders een bloemetje sturen. Als iedereen dat goed vind ga ik dat regelen. Colinda vond de video boodschappen ook erg leuk. Een bloemetje is leuk maar een video boodschap is leuker.

Gio vertelt dat morgen is de Nederlandse brandwonden stichting run. Er wordt geld ingezameld voor watertherapie van de Nederlandse brandwonden stichting. Deze run is van 9:00 tot 14:00 uur. Ivan heeft wat vrijwilligers nodig die kunnen helpen. En hoopt dat er mensen aan zullen sluiten.

LauraB wil Colinda bedanken voor gisteren, ze vond het super gaaf. Ook is er de eerste bijdrage van giro 555 overgemaakt. Morgen vind de opening van de camping plaats. Er zullen in totaal 44 personen komen. Ook komen er muzikanten een beetje jammen rond het kampvuur. Ze wil graag wat hulp bij de BBQ. Vanaf 17:00 komen de gasten.

Bjorn wil dit keer afsluiten, hij is goed bezig met de markt. Er komen leuke standhouders, wat nieuwere dan vorige keer met bijvoorbeeld een glasblazer. De kaartverkoop gaat doen en beloofd weer een goede markt te worden. Colinda neemt toch het laatste woord, de spirituele beurs is nu 2 dagen. Deze wordt gecombineerd met de markt. En daarmee eindigt het centraal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tony at 01:59

    Naomi doet de foto’s…..onder de lakens zeker ……
    De gesprekken tussen Gaby en Naomi zijn altijd heel interessant, over wat zij na een jaar betekend hebben voor Utopia. Nou helemaal niks, nul komma nul !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *