Ivan en Bjorn in conflict

Ivan en Bjorn in conflict

Ivan en Bjorn lijken het de afgelopen tijd niet zo goed met elkaar te kunnen vinden. Vanmiddag voor het centraal was het weer raak tussen de twee. Er ontstond een klein conflict wellicht heeft het nachtwerk van Bjorn zijn tol geëist.

Ivan en Wilco zijn druk bezig met de hindernisbaan. Bjorn komt even kijken en zodra Wilco hem ziet vraagt hij of hij komt werken. Bjorn antwoordt ja ik ga even douchen en daarna ga ik dat af spuiten. Ivan lijkt het niet eens te zijn met dat antwoord en zegt nee joh laat maar zitten. Ik doet het zelf! Bjorn die duidelijk last heeft van het weinig geslapen te hebben zegt hou je bek jongen mogool! Ivan blijft in eerste instantie rustig, en zegt ga maar lekker douchen, laat maar zitten. Krijg lekker de rikketik schreeuwt Bjorn terug. Ivan antwoordt ik weet dat je het goed bedoeld en bedankt voor wat je gedana hebt. Ik ben daar dankbaar voor maar het is goed zo. Ik doe de rest zelf. Wat mankeer jij soms vraagt Bjorn zich af. Ben je contact gestoord? Ik snap jouw af en toe echt niet! Ik zeg toch dat ik dat ga doen of niet? Het hoeft niet antwoordt Ivan rustig. Maar Bjorn lijkt er helemaal klaar mee te zijn. Ik heb hier heel de nacht gestaan tot half 7 randdebiel! Denk je dat ik het niet ga af maken?! Ik maakte je om kwart voor 7 wakker weet je dat nog? Heb je 7 uur aan dat gewerkt vraagt Ivan verontwaardigd. Dat vind ik knap, breek me de bek niet open joh! Wat is er dan niet goed vraagt Bjorn boos, praat dan gewoon met je harses! Laat me met rust benadrukt Ivan nog eens. Ah joh donder op antwoordt Bjorn terug. Ik hoef je bedankje niet! Vervolgens gaat Bjorn weer richting de loods waar hij zijn frustraties nog eens uit tegenover Joey. Maar ook Joey reageert er luchtjes op. Bjorn besluit dan maar te gaan douchen, echter bedenkt hij zich en kleed zich om. Gaat vervolgens met muziek in de oren demonstratief toch het hek verder spuiten. Beetje last van slaapgebrek Bjorn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 15:25

    Bjorn, met ivan moet je niet werken, hij is echt een eikel hoe hij tegen jou doet, de vermoeidheid sla toe bij ivan, hij denkt dat hij G is, een eikel is het geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *