Wilco over het geldsysteem

Wilco over het geldsysteem

Wilco en Colinda zitten op de schommelbank te praten. De twee hebben het over het huidige geldsysteem. Ze zijn het er niet mee eens.

Volgens Wilco is het huidige systeem niet kloppend, er is overal geld voor. Zoals kleding geld, sigaretten geld en dan moet je niet nog eens meer geld gaan uitgeven aan andere dingen. Nu wordt er bijvoorbeeld het dubbele budget van de sigaretten gebruikt. Dat is te gek voor woorden, dan moet je niet in een afwachtende houding gaan zitten. Dan moet je toch zeggen hey jongens dit gaat helemaal fout?! Alles moet je toch sturen. Ja antwoordt Colinda en Wilco denkt dat mark de confrontatie niet aan kan. En dat is met Ivan eigenlijk ook. Om jezelf te profileren moet je wel je woord houden. Wilco wil daarom Ivan aan gaan spreken in het centraal. Ook durft niemand het op te nemen tegen Joey. Zo zou hij 170 euro uit hebben gegeven aan kleding geld terwijl daar per maand 50 euro voor staat. En als je dan naar Mark gaat zegt hij geen politieagent te willen spelen. Volgens Wilco komt het erop neer dat de bewoners onderling de confrontatie niet aan durven te gaan. Mark zou gewoon op zijn steven moeten staan. Kort samengevat vindt Wilco dat de bewoners hun verantwoordelijkheden niet pakken. Gaat Wilco daar verandering in brengen?

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 22:03

  Als ik het goed begrepen heb gaan ze wijn kopen van ca. 40 euro per fles!!
  40 flessen voor 1500 euro. Ik vind het erg duur alleen Gio vind het kennelijk een normale prijs.

  • anneke g at 22:34

   Is die wijn voor eigen gebruik of gaan ze die verkopen zo ja welke gek gaat dat dan kopen, een fles in de supermarkt is veel goedkoper je kan voor dat bedrag er misschien 3 kopen

 2. Helmie at 18:10

  Ik vind dat de bewoners die niet roken ook dagelijks in plaats van sigaretten geld moeten krijgen zoveel als de sigaretten kosten.

 3. anneke at 17:53

  Hoeveel mensen roken er, als dat eens ging minderen b.v.b. proberen te stoppen of 5 sigsretten per dag Dat scheeld toch wel een maaltijd,
  Eet eens samen hoef je niet zoveel verschillend eten te maken,ik zie ze ook niet samen het ontbijt nemen is toch gezellig.
  Kom vroeger er uit je kan altijd nog s’middags even op bed gaan leggen.
  En er moet in het centraal iemand alles op schrijven om het later na te kijken wat er gezecht is.
  En iemand moet eens hun grote mond die ze ook overdag ook hebben eens laten gelden

 4. Wil at 16:23

  Volgens mij staan ze goed in de min, als je iet wat er word uit gegeven, niet normaal, biefstukken ,alcohol flessen tegelijk, hout enz. Mark denkt laat maar ,ik maak mij niet druk, behalve om Gina, kijk maar uit Vanessa,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *