Adriaan en Shelley hebben onenigheid na de vergadering over de Lentekriebels markt

Adriaan en Shelley hebben onenigheid na de vergadering over de Lentekriebels markt

De bewoners komen afgelopen avond elkaar om de laatste punten door te nemen voor de Lentekriebels markt. Ze hebben eerder aangegeven dat dit evenement druk gaat worden. Toch lijkt het alsof de vergadering niet soepel verloopt. De spanningen tussen Shelley en Adriaan lopen hoog op en ook vinden sommigen dat alles last minute wordt geregeld. Na de vergadering komen Adriaan en Shelley nog even samen. De twee willen het graag uitpraten omdat ze het normaal goed met elkaar kunnen vinden. Zo geeft Shelley aan dat ze eerder Adriaan ook steunde in moeilijke tijden. Nu vindt Shelley dat ook andersom Adriaan haar moet steunen. Je kent mij toch. Je ziet toch aan me hoe ik me voel zegt Shelley tegen Adriaan. Ze hoopt hiermee te bereiken dat Adriaan ook ziet hoe het met Shelley gaat en om rekening te houden met haar. Ik heb soms irritante buien. Daar kan ik niets aan doen geeft Adriaan op zijn beurt toe. En biedt vervolgens zijn excuses aan. Toch blijven de twee nog een langere tijd in gesprek. Zal dit invloed hebben op hun inzet tijdens de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *