De bewoners uit Utopia 2 zijn in de avond nog druk bezig voor de naderende markt

De bewoners uit Utopia 2 zijn in de avond nog druk bezig voor de naderende markt

De Lentekriebels markt gaat bijna van start en afgelopen avond werden de laatste voorbereidingen nog getroffen. Er komen marktkramen binnen, toiletvoorzieningen en nog laatste bestellingen. Om alles snel op de juiste plekken te krijgen, vraagt Hiske hulp van de groep. Mylène schiet snel te hulp en zet samen met haar een marktkraam in elkaar. Maar meerdere bewoners zijn nog flink aan het werk. Gerrit en Hiske zijn al de hele avond bezig met het bakken van Gerske broden. Shelley en Franny zijn druk bezig met het maken van merchandise. Jessie heeft tien nieuwe kistjes gemaakt en Adriaan heeft net de laatste hand gelegd aan de 100 taarten die hij heeft gebakken. Iedereen probeert nog zoveel mogelijk te maken zodat ze genoeg hebben voor de hoeveelheid mensen die naar de markt komen. Zal de markt een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *