Merel introduceert haar nieuwe collectie van de WRTW kledinglijn

Merel introduceert haar nieuwe collectie van de WRTW kledinglijn

Merel heeft een nieuwe kleding collectie. Haar WRTW kledinglijn was al snel een succes, vanwege haar boodschap. Ze wil met deze kleding laten weten dat ze tegen misbruik is van vrouwen en kinderen. WRTW staat dan ook voor Who Run The World. Voor haar nieuwe collectie wil ze met andere vrouwelijke mede bewoners op de foto om het te promoten. Wanneer ze allemaal buiten staan poseren ze voor de camera. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *