Jessie en Hiske constateren een probleem voor de lentekriebels markt

Jessie en Hiske constateren een probleem voor de lentekriebels markt

Morgen is de Lentekriebels markt in Utopia 2 en de bewoners zijn hard aan de slag voor het evenement. Echter is er een probleem. De bewoners hadden namelijk tassen besteld maar deze zijn helaas nog niet binnengekomen. De tasjes dienen als goedkopere variant van een Utopiaans kistje. Jessie bespreekt het probleem met Hiske. De twee proberen daarom last minute nog een oplossing te verzinnen. We hebben niet meer hout voor de kistjes legt Jessie uit. Hij had bewust geen hout besteld omdat hij wist dat de tasjes binnen zouden komen. Hiske knikt en begrijpt het probleem. Jessie laat wel weten dat er nog wat reserve hout is, waarmee ze eventueel andere kistjes kunnen maken. En dan maken we er deze plaatjes op roept hij als oplossing. Zal het tasjes probleem op tijd verholpen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *