“Seksuoloog” Billy laat Cemal en Chipp aan oksels ruiken

“Seksuoloog” Billy laat Cemal en Chipp aan oksels ruiken

Een paar dagen geleden heeft Billy besloten om zich te verdiepen in seksuologie. Morgen komt er een seksuoloog om hierover meer informatie te geven. Ter voorbereiding wil Billy een geurtest doen. Aangezien Romy, Fay en Demi hard aan het werk zijn, roept de ze de meiden bij elkaar. Om en om zullen Cemal en Chipp geblinddoekt aan de oksels van de drie vrouwen ruiken. Vervolgens is het de bedoeling dat Cemal en Chipp op basis van geur een van de meiden uitkiest. Chipp is als eerst aan de beurt en zenuwachtig ondergaat hij de geurtest. Hoewel hij geen sterke zweetgeur ruikt, kies hij uiteindelijk blind voor Demi. Volgens de hen had zij het lekkerste geurtje. Dan is Cemal aan de beurt en zonder twijfel steekt hij zijn neus in de oksels van de drie bewoners. Bij de derde oksel denkt Cemal de geur van zijn vriendin te herkennen. Dit is sowieso Romy zegt hij zelfverzekerd. Niet wetende dat hij eigenlijk aan Demi ruikt. Maar de eerste kandidaat heeft volgens Cemal toch echt de lekkerste geur. Een goeie keus, want als zijn blinddoek weer afgaat ziet hij dat dit niemand minder dan zijn vriendin Romy is. Je kunt maar ergens mee bezig zijn op deze mooie zonnige dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 08:47

    Te ziek voor woorden ,er komt een seksuoloog nou die spoort dan ook niet iemandat met verstand laat zich daar niet zien. Dan kan je daarna je eigen reputatie wel aan de wilgen hangen.

  2. jeanne at 22:06

    wat is dat daar toch een vieze boel zeg ze weten niet wat ze van gekkigheid moeten doen nou gaan ze al aan elkaar ruiken die billy is niet goed bij dr hoofd wat vies allemaal dat ze de boel maar eens goed schoon maken dan zijn ze beter bezig bah en die jessy is net een halve wilde die ziet er ook al zo vies uit vieze utopia

  3. Hannah at 16:18

    Soms denk je, het kan echt niet gekker met deze groep vreemde mensen. Maar je ziet het, het kan altijd gekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *