Niet iedereen geniet van het lekkere weer in Utopia

Niet iedereen geniet van het lekkere weer in Utopia

Tijd voor een kleine samenvatting. De avond in Utopia is inmiddels aangebroken en alles wat er gebeurd(e) lees je hier.

Sinds de relatiebreuk tussen Jessie en Billy heeft Billy het moeilijk. Ups en downs zijn aan de orde van de dag. Zo was er afgelopen avond al flink wat drama omdat Billy ervan overtuigd was dat Jessie verliefd zou zijn op het 16 jarige meisje Demi. Maar ook vandaag heeft Billy het zwaar. Romy, die met de tweeling wel van het lekkere weer aan het genieten is, probeert er zo veel mogelijk voor Billy te zijn. Tegen 18:00 uur eten de bewoners met z’n allen waarna iedereen weer zijn eigen weg gaat. Karin, Kevin en Beau genieten in het zonnetje en spelen een spelletje. Jacco leest een boekje en Jessie, Demi en Fay staan in de keuken om de afwas te doen. Jeroen heeft vandaag veel geklust maar geniet na het eten van een ritje op de Thomos brommer. Je bent weer helemaal bij en komen snel weer terug met meer nieuws. Hoe zal de rest van deze avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *