Is Jessie verliefd op het 16 jarig meisje Demi?!

Is Jessie verliefd op het 16 jarig meisje Demi?!

Afgelopen avond was er weer volop drama in Utopia. Ik hoor je denken Billy en Jessie? Dan zit je helemaal goed! Er waren aardig wat streamlocks en dat had zo zijn reden. Het heeft van alles te maken met het 16 jarige meisje Demi die Jessie wel leuk lijkt te vinden.

Billy had met Bas een kort gesprek, hierin liet Billy weten dat ze aan Jessie gevraagd heeft of hij verliefd is. Hij zou ja hebben gezegd. Niet lang daarna volgt er een streamlock en van de rest is moeilijk meer te volgen. Uiteindelijk is er weer beeld en Bas gaat met Jessie het gesprek aan. Dat je verliefd bent op Demi begint Bas het gesprek. Dat heb ik niet bevestigd antwoordt Jessie terug. Maar ook niet ontkent, ik heb gezegd dat doet er voor jou niet aan toe. Bas denkt op zijn beurt dat Jessie eens duidelijk moet zijn. Geef een duidelijk antwoord op de vraag die ze vraagt. Dan hoeft ze niets in te vullen. Als ze dat doet barst de bom en dan is klimaatverandering niets bij. Tja reageert Jessie, k*t man. Bedankt.

Nog wat later gaat Bas het gesprek aan met Billy. Bas laat weten dat ze Jessie zijn antwoord heeft ingevuld. Hij heeft het niet bekend of ontkracht dat hij verliefd is voegt hij eraan toe. Billy denkt dat Jessie ermee speelt maar volgens Bas is dat niet zo. Jessie denkt dat alles fout is wat hij zegt of doet. Hij weet zich geen houding te geven legt Bas verder uit. Ik heb er andere gevoelens over gaat Billy verder. Hij weet dondersgoed dat het mij raakt. Dit is niet nodig als je gewoon antwoord geeft. Ik snap wat je zegt en kan ik mij ook in vinden. Ik gun hem de wereld, ik hoef hem niet terug. Bas probeert te bemiddelen en het gesprek duurt erg lang. Billy wil geen poppenkast en vindt dat ze zich goed heeft gehouden in deze situatie. Maar het is niet raar als ze zo reageert. Ik ben nog verliefd op hem en ik kan mijn gevoelens niet uitschakelen. Er komt wel een moment dat dat niet is maar die tijd heb ik nodig gaat ze verder. Bas vindt dat ook goed maar dat dit soort dingen gebeuren zijn ook goed. Billy benadrukt dat ze nog wil blijven in Utopia en nu weer veel dingen heeft om te doen. Uiteindelijk komen er weer tranen en Bas hoort haar verhaal maar aan. Maar of Billy het advies ter harte neemt om Jessie even met rust te laten ook echt gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *