Bas wil graag met Demi slapen

Bas wil graag met Demi slapen

Afgelopen avond lagen Romy en Demi naast elkaar op de bank te kletsen. Ineens begint Demi te fluisteren, ze heeft haar mede bewoner iets leuks te vertellen. Gisterenavond is ze in de caravan van Bas geweest. De bedoeling was om hem welterusten te wensen maar al snel vroeg Bas of ze gezellig bij hem kwam liggen. En dat gebeurde, overigens hebben ze alleen samen gekletst. Bas leek alleen andere plannen te hebben. Zo liet hij later weten, want hij had gehoopt dat ze een nacht bleef slapen. Terwijl Demi het verhaal vertelt, slaat Romy verbaasd haar hand voor haar mond. Volgens Demi is Bas uit op meer en zouden ze gezoend hebben, als Demi het had toegelaten. Romy kan het niet geloven en verward merkt ze op dat Bas tegelijkertijd zich ook erg bezighoudt met Beau. Toch lijkt het Demi allemaal nog onschuldig wat er tussen haar en Bas speelt. Maar ze is nu wel nieuwsgierig geworden. Dus ik ga een keertje bij hem slapen laat Romy zachtjes weten. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:49

    Jaj ja die Bas. Een ander die er openlijk over is ,word er door op afgerekend.Maar het is toch wel frappant dat als er een nieuw vrouwelijk persoon binnen komt Bas er direct achteraan gaat en ja er misschien wel voor zorgt dat ze verliefd op hem word.En daardoor met haar naar bed kan.Dat is hem nl al een paar keer gelukt.En nog bezig is met iemand.Alleen die geeft niet zo gauw toe.Maar over hem word niet zo over gesproken omdat hij het sluwer aan pakt en achterbaks. Conclusie..iemand die er openlijk over praat word erop afgerekend maar een ander die precies hetzelfde doet niet.Terwijl velen het eigenlijk wel weten.En dan komt het stukje openheid weer naar voren.En ja Bas heeft wel degelijk veel behoefte aan sex terwijl hij het anders over laat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *