Karin neemt het op voor Jeroen

Karin neemt het op voor Jeroen

Na het onrustige centraal van gisteren besloot Karin dit afgelopen avond nog even met Bas te bespreken. Volgens Karin is respect en iets

voor elkaar over hebben in Utopia ver te zoeken. Maar Bas begrijpt niet waarom Jeroen het gevoel had alsof hij hem probeerde te kleineren. Karin begrijpt wel waar Jeroen zijn frustratie vandaan komen. Dit omdat je benadrukte dat Jeroen zich niet aan het schema hield, terwijl andere bewoners zich hier ook niet aan hadden gehouden legt ze verder uit. Bas antwoordt dat het hem meer gaat om het feit dat Jeroen beweert nooit tijd te hebben. Dan kan hij niet verwachten dat iedereen wel openstaat voor de structuur, terwijl hij zich ook niet aan de afspraken houdt voegt hij eraan toe. Karin legt vervolgens uit dat Jeroen alleen een nieuwe structuur wil omdat dit beter is voor de groep. Daarom verwacht hij niet dat zijn eigen acties invloed kunnen hebben op deze plannen. Hij is ook de enige die eerlijk zei dat hij er geen zin in had voegt ze eraan toe. Andere bewoners verzinnen juist een smoes, daarom voelde Jeroen zich waarschijnlijk ook aangevallen. Bas begrijpt het maar weet nog steeds niet waarom het zo is gelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. twinkel at 13:08

  En het koken met Karin is ook een lachertje , ze kookt zelf nooit, maar laat koken!
  Ik denk dat ze niet kan koken alleen van een briefje. Ze doet dit omdat ze dan zelf lekker mee mag eten en een extra wijntje kan pakken. Karin kookt ROTI, jawel Cemal moet het maken, laat me niet lachen!! De wijsheid van Karin is ver te zoeken, heb je haar ooit een zin af horen maken….zelfs dat laat ze nog voor een ander over. Van mij mag Karin ook naar huis, het is niet echt een toevoeging voor Utopia, maar dit zal ook niet lang meer duren.

  • anneke at 22:33

   Ze is de enigste die schoonmaakt vooral die wc .
   Het jonge grut die liggen maar op de bank of voor de computer.
   Moest je eens zien hoe 1 van de tweeling de week ging schoonmaken .
   Je kan zien dat ze thuis niet doen, hoe ze een dweil vast houden.

  • maryo at 17:44

   \hoe kan een Jessie investeren met zijn zakgeld (die allang op zijn). Verder doet hij dit om er zelf beter van te worden. Hij krijgt 10% van de winst met niets doen.

 2. twinkel at 09:24

  KARINNNNNNNNNNNNN, die zegt maar wat, zit iedere avond aan de wijn, en doet alsof ze een engel is!! Zelf is ze altijd eerlijk en praat nooit over anderen, haal de doppen van je ogen dan zie je hoe ze werkelijk is!!! Jessie is de enige die eerlijk is en ook nog eens wat voor een ander over heeft, deze jongen is erg slim, alleen mensen die niet willen luisteren, begrijpen hem niet. De humor van hem is héél erg leuk, maar je moet hem dan ook begrijpen….neem de tijd en observeer hem maar eens! Alleen zou hij niet zo vaak moeten gaan roken, dat is echt een doorn in ieders oog!!

 3. ikkem at 08:52

  Als iemand verdiend heeft om utopiaan van jaar 2017 te worden dan is dit alleen maar Karin and niemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *