Beau controleert haar mede bewoners op schoonmaak taken

Beau controleert haar mede bewoners op schoonmaak taken

Enkele dagen terug heeft Beau getest hoe vies de loods en de rest van de groep nou eigenlijk is. De uitslag liet iedereen schrikken en de bewoners besloten om een schoonmaakschema op te stellen, waar iedereen zich aan moet houden. Tijdens het centraal van vandaag benadrukte Bas al dat niet iedereen zich aan deze afspraak hield. Daarom besluit Beau in de avond te kijken of alle taken wel zijn gedaan. Ze gaat met een checklist in haar handen op de bewoners af en vraagt ze of ze hun schoonmaaktaken al gedaan hebben. Ondertussen controleert Beau zelf ook hoe schoon de ruimtes zijn. Als ze de suite binnenkomt, vindt ze Jeroen. En legt hem uit dat iedereen verplichtingen in Utopia heeft en zich hieraan moet houden. Daarnaast is het niet veel moeite en weet hij hoe de bewoners erop kunnen reageren als hij zich niet aan afspraken houdt. Jeroen begrijpt wat Beau zegt maar legt uit dat hij er niet van houdt als mensen hem taken opleggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:40

  Jeroen kan moeilijk autoriteit verdragen, iemand die boven hem staat, hem iets voorschrijft…hij dacht vast dat hij in Utopia alles zelf mocht gaan bepalen en niemand hem iets op zou leggen!
  Dat is zijn Utopia! Maar daarbuiten…heeft hij het dan helemaal erg lastig. Dan moet hij echt eigen baas kunnen zijn met een eigen bedrijf.

 2. anneke at 23:00

  En Beau komt binnen en doet zelf al een paar weken niets van wegen rolstoel zitten.
  En vanuit die stoel leest ze Jeroen de les dat hij meer moet doen
  Weet ze dan niet dat Jeroen al meteen de tafel heeft gemaakt en met twee anderen de grond heeft neer gelegd .
  Wat heeft zij dan al gedaan ,dan alleen spijkertjes timmeren op een plankje, en het bed gedeeld met Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *