Beau wil de groep confronteren met de rommel in de loods

Beau wil de groep confronteren met de rommel in de loods

Beau drukt voor het eerst sinds ze in Utopia zit op de zoemer om de groep bij elkaar te krijgen. Ze wil namelijk een presentatie geven aan de bewoners want hoe schoon is de loods eigenlijk? Om de groep te confronteren met de rommel in de loods heeft ze foto’s van de onopgeruimde ruimtes toegevoegd. Hoewel de bewoners stiekem wel erom moeten lachen, schrikken ze ook erg van de troep en viezigheid in de loods. Om erachter te komen hoeveel bacteriën er in de loods zijn, wil Beau graag dat de groep allemaal hun vingers testen op bacteriën en daarnaast worden de spullen in de loods ook getest. Ze deelt petrischaaltjes met schapenbloed uit, waar de bewoners hun vingers in moeten drukken. Daarna zijn spullen als toetsenborden, deurklinken en keukengerei aan de beurt. Morgenavond zal de uitslag zichtbaar zijn. Nadat dit is gebeurd roept Beau de groep weer bij elkaar. Want hoe gaat de groep nu de rommelige en vieze loods aanpakken? Er volgt een lange discussie. Velen zijn het erover eens dat het geen zin heeft om een schoonmaakteam op te stellen aangezien er na een dag alweer troep ligt. De oplossing is dat je je eigen troep opruimt benadrukt Billy uiteindelijk. Hier is iedereen het ermee eens hoewel ze ook weten dat het bij zo’n grote groep moeilijk is om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de afspraken houden. De  komen er maar niet uit en ze spreken eerst de uitslag af te wachten, voordat ze een beslissing nemen. Voor nu kunnen ze in ieder geval beginnen met het gezamenlijk opruimen en stofzuigen van de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anneke at 02:09

    Cees werd voo gekben zeur uitgemaakt. Dat mensen niet de moeite nemen em elke dag met zijn allen de discipline te hebben om op te ruimen en schoon te maken. Zo gaat het ook.met eten. Niet gezamenlijk maar men doet precies waar ze zo’n in hebben.smeerpijpen zijn ze allemaal

  2. Zomaar een lezer at 07:45

    Moedig van Beau, maar helaas nutteloos en kansloos.
    Al sinds het bestaan van Utopia wordt hier al over gediscussieerd, een schoonmaakschema opgesteld, bepaalt dat iedereen zijn rommel zelf opruimt.

    Zal wel weer van “hogerhand” opgelegd worden want hoe komen ze ineens op het idee om met petrischaaltjes en schapenbloed bacteriën te testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *