Jessie, Cemal en Bas bespreken een nieuwe structuur

Jessie, Cemal en Bas bespreken een nieuwe structuur

Buiten houden de Bas, Jessie en Cemal een serieus gesprek. Bas neemt het woord en laat aan Cemal weten dat hij en Jessie aan het nadenken zijn over een nieuwe structuur. De huidige structuur leunt vooral op grootverdieners, maar de laatste tijd wordt er weinig geld opgehaald. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Bas legt uit hoe hij het voor zich ziet, een structuur met liberalen, socialisten en idealisten. Jessie representeert de Liberalen, Cemal de socialisten en Bas zelf de idealisten. De bedoeling is dat het drietal een formatiegesprek houdt om er zo achter te komen wat alle drie de groepen belangrijk vinden. En om zo weer vanuit de conclusie van dit gesprek een nieuwe structuur op te zetten. Vervolgens laat weten wat hij voor ogen heeft. Hij wil een soort belasting leggen op producten die ongezond zijn voor de groep. Zodat de bewoners bewust worden van hun eigen eet en drinkgedrag. Uiteindelijk zal dit er ook voor zorgen dat de groep gezonder gaat leven. Cemal is enthousiast over deze nieuwe plannen en stemt ermee in. De mannen spreken af om het allemaal goed uit te werken, voordat ze het presenteren aan de groep. Denk jij dat dit plan gaat werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 09:18

    Belasting betaling over het gezonde eten zou ik zeggen. Als iemand ongezond wilt eten moet hij of zij dat zelf weten. Het is te ziek voor woorden omdat zij gezond eten belangrijk vinden, moet de rest zich hieraan aanpassen belachelijk. Ze kunnen zich beter communisten gaan noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *