Oud Utopia bewoners gaan zich inzetten voor Free a Girl

Oud Utopia bewoners gaan zich inzetten voor Free a Girl

Oud Utopia bewoners Victoria en Rowena gaan zich inzetten voor het goede doel Free a Girl. De twee laten zich twaalf uur, vrijwillig opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. Op deze manier willen ze awareness creëren en donaties in te zamelen voor Free a Girl. Maar nog meer bekenden gaan zich inzetten zoals Ruud. Hij draagt aanstaande vrijdag ook zijn steentje bij maar ook andere ex Utopia bewoners zullen een bezoek brengen aan restaurant VIDA Naarden Vesting. Dus kom gezellig langs tussen 11.00 en 23.00 uur voor een Meet & Greet of een goed gesprek met één van de ex Utopia bewoners. Na een donatie staan zij je graag te woorden en delen handtekeningen uit. Alle acties worden door Rowena Baierl en Victoria Monshouwer de aankomende dagen gedeeld. Om 11.00 uur zullen de dames daar ook opgesloten worden in het hokje en jouw aanwezigheid en support wordt zeker door Victoria en Rowena op prijs gesteld. Online doneren kan ook vanaf 2.50 euro en met elke 50 euro kan Free a Girl weer een meisje bevrijden uit de prostitutie. Help je mee om heel veel meisjes weer hun jeugd terug te geven? Doneren en meer informatie vind je hier!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *