Billy zoekt midden in de nacht Jessie op

Billy zoekt midden in de nacht Jessie op

Jessie en Billy hebben geen relatie meer. En daar heeft Billy het moeilijk mee. Daarom heeft ze een aantal dagen geleden aan Jessie gevraagd of ze vrienden kunnen blijven. Jessie ging hiermee akkoord ondanks dat hij nog overduidelijk afstand houdt terwijl Billy juist weer toenadering zoekt zo ook vannacht. Want rond 01:15 verliet Billy de boot en ging richting het penthouse. Jessie schrikt en Billy vertelt hem dat ze niet kan slapen. Na wat gezucht besluit Jessie zijn bed uit te komen om buiten verder te praten. Buiten legt Billy uit dat ze het moeilijk heeft en al een aantal slapeloze nachten heeft. Volgens haar heeft ze met niemand een echt klik, zoals ze deze met Jessie had.  Ik ben alles kwijt, alles is weg gaat ze verder. En ik doe wel leuk met Romy, maar dat is natuurlijk ook niks. Jessie luistert en merkt op dat Billy het moeilijk vindt om alleen te zijn. Hier kan Billy zich deels in vinden maar ze heeft ook het gevoel dat het door de mensen komt die ze om zich heen heeft. De twee praten nog een tijdje door waarna Jessie een einde aan het gesprek maakt. Voor hij dit doet vraagt hij aan haar of ze hem voortaan niet meer in de nacht wil wakker maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jans at 11:29

    wat een drama zou Billy haar familie zich niet schamen? ze heeft hulp nodig van een psycholoog er valt geen eer meer aan haar te behalen
    Met niemand een KLIK? ze heeft alleen last van penisdrift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *