Chipp en René kraken DivaVilla

Chipp en René kraken DivaVilla

René heeft een plan en gaat snel naar Chipp die achter de computer zit. We gaan op missie zegt hij mysterieus tegen zijn mede bewoner. Nieuwsgierig volgt Chipp René. René loopt naar een tafel waar een koevoet op ligt en overhandigt het gereedschap aan de verbaasde Chipp. Wie gaan we slopen grapt Chipp. Maar René is niet van plan om iets te slopen. Hij neemt Chipp mee naar de Divavilla. We gaan hem officieel kraken laat René aan Chipp weten. De twee pakken allebei een ingang en maken de deuren met behulp van de koevoet open. Enthousiast staan ze even later in de Divavilla, die vanaf nu hun nieuwe slaapplek zal zijn. Maar volgens Chipp is dit nog niet voldoende. Het bordje op de voorkant van de villa heeft ook een update nodig. Dit laat René hem niet nog een keer zeggen en gauw spuit hij ” ‘T is van ons” op het bordje van hun nieuwe stekkie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *