René is het niet eens met Jessie zijn manier van ondernemen

René is het niet eens met Jessie zijn manier van ondernemen

Jessie heeft in het centraal een nieuwe verdeelsleutel voor de investeringen geopperd.  Aan Romy, Chipp en nog een aantal andere bewoners een voorstel gedaan. Jessie wil graag met zijn geld investeringen van zijn mede bewoners betalen en het risico lopen als hij dan ook een deel van de winst krijgt. René heeft inmiddels ook gehoord van deze onderhandelingen van Jessie en bespreekt dit met Cemal. Waar ik voor wil waken is dat hij dat hij binnen de bv gaat ondernemen. Daar ga ik niet mee akkoord voegt hij eraan toe. Volgens Cemal is dat juist de hele gedachtegang van ondernemen maar René is het hier absoluut niet mee eens. En laat weten dat hij het beter had gevonden als Jessie zijn geld ter beschikking stelde en hier niet zelf aan zou verdienen. Hij onderneemt over onze rug gaat René verder. Ik vind het belachelijk dat uiteindelijk Jessie hier het beste uit komt. Dat vind ik niet cool benadrukt hij. Cemal hoort René zijn verhaal aan maar is het niet helemaal met René eens. Hij ziet het als een goede oplossing omdat de bv op dit moment niet genoeg geld heeft om alle investeringen te betalen. Hij schiet het als het ware voor merkt Cemal nog op. Maar René is het hier niet mee eens. Waar de heren het wel over eens zijn is dat de bv er zo snel mogelijk weer bovenop moet komen. Wat vind jij hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:02

    Camai is zo dom en Romy erbij alles wat Jessi zegt geloven ze wat hebben ze nu helemaal verdient met gewoon werken.Als je hulp in de huihouding bent verdien je in de gewone maatschappij ook goed je geld.Maar hier is alles voor jessi maar opruimen en gewoon werken is voor hem te min.

  2. vijfde dimensie at 04:13

    jessie heeft zichzelf verrijkt de afgelopen maanden door de bv op te laten draaien voor de inkoop van de goederen. ik he hier nog niemand verbolgen over horen reageren.

  3. annelies at 19:51

    cemal is een loopjongen voor jessie dus hij valt hem echt niet af, rene je heb helemaal gelijk hij verdient weer geld over anders man rug en hij steelt weer van de bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *