De positieve ondernemersvergadering van 23 mei

De positieve ondernemersvergadering van 23 mei

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen met een ondernemersvergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Cemal opent de vergadering met een goed bericht. Er is gisteren zo’n 500 euro aan producten verkocht. En geeft de groep complimenten hiervoor.

Beau introduceert vervolgens een nieuw product aan de groep. Zij wil namelijk kinderkleding gaan maken. En laat wat voorbeelden zien van broekjes en truitjes met daarop ultiem geluk aan de voorkant en complete chaos aan de achterkant. De teksten zijn in haar eigen handschrift geschreven. De groep reageert hier erg enthousiast op.

Karin vertelt daarna dat zij haar collectie gisteren heeft gefotografeerd en op de website heeft gezet. Het verkoopt als een tierelier voegt ze er met een grote glimlach aan toe.

Ook Billy is blij want ze heeft gisteren ook wat dingen verkocht. Haar shirtjes lopen ook goed vertelt ze. Toch wil ze zich gaan richten op een nieuw product. Naast haar bestaande producten wil ze veel tijd gaan steken in het bedenken van nieuwe producten. En vraagt Jessie om hulp voor de fotografie van deze producten. Is prima antwordt Jessie kort maar krachtig. Ook meldt Billt dat morgen de seksuoloog langskomt. Daar heeft ze ontzettend veel zin in. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:52

    En ja hoor, Billy vraagt Jessie wer om hulp, zodat ze weer een mogelijkheid heeft om met hem te moten communiceren, en bij hem te zijn!

    En Billy heeft dringend zelf hulp nodig van een seksuoloog. Dat is wat, goedkoop consult zo: gratis! Wat een vreselijk iets weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *