Jessie wacht toch nog even met geld investeren

Jessie wacht toch nog even met geld investeren

Gisteren sloot Jessie allerlei dealtjes met zijn mede bewoners. Maar vandaag wil hij toch even afwachten.

René zit achter de computer en is bezig met de financiën wanneer Jessie bij hem komt staan. René vindt dat Jessie met zijn nieuwe voorgestelde structuur te veel aan eigen belang denkt en niet zozeer aan het redden van Utopia BV en het voorkomen van een crisis. En daar is de nieuwe structuur toch voor? In tegenstelling tot de berichten van gisteren in het centraal wil ik toch nog even wachten met investeren antwoordt Jessie. Ik wil pas investeren als de structuur vaststaat. Pas hierna ben ik van plan om mijn zakgeld te investeren in een aantal mede bewoners. René blijft echter bij zijn standpunt. En vindt dat iedereen moet meewerken en meedenken over manier om de BV te redden. Jessie reageert dat de groep daar gisteren al over uit was. Dat doe je door risicoloos je eigen vermogen te investeren zonder rentepercentage voegt hij eraan toe. René blijft even stil maar wil Jessie dan toch melden dat hij het niet oké vindt als de intentie is om geld in de eigen zak te laten verdwijnen. De BV heeft volgens hem prioriteit. Investeer dan op een nobele manier en vraag er geen percentage over voegt hij eraan toe. Jessie gaat hier fel tegenin. Je moet toch een percentage berekenen voor het geval de investering misloopt? Je wilt toch geen verlies draaien gaat hij verder. René slaat een diepe zucht. Ik had dit maanden geleden al zien aankomen. Ik wist dat dit ging gebeuren op deze manier zegt hij. Jessie ziet geen andere oplossing. En vraagt René om dan met een oplossing te komen waarbij de BV gespekt kan worden zonder een investering. Morgen sluit René af. Hij wilt er morgen met de gehele groep over sparren. Jessie loopt naar buiten en mompelt nog wat in zichzelf. Hoe denk je geld te verdienen zonder te kunnen investeren vanuit de BV zucht hij terwijl hij wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 17:01

  Twinkel je ziet alleen wat je wilt zien, jessie is een slang. Al ging het slecht dan zou jessie dit nooit toegeven en heeft heel wat in eigen zakken gestoken waar hij geen recht op had.

 2. yasmine at 16:58

  Het leek erop dat het goed ging toen jessie de administratie deed. Maar jessie was nog niet op verlof en ze stonden alweer in de min. Rara hoe kan dat. Inderdaad jessie pakt hét slim aan. Iedereen heeft geen geld behalve jessie allemaal zogenaamd zelf verdient. Jessie is een slang.

 3. twinkel at 12:56

  Rare taal gebruiken jullie, toen Jessie de boekhouding deed, werd er wel geld verdiend! De andere willen allemaal slapend rijk worden. Ze drinken de B.V. en arm en ervoor werken ho maar. Jessie is slim en wil hiervoor ook een tegenprestatie. Niemand moet, ze worden voor een keus gesteld! Jessie is ook nooit beroerd om een ander te helpen. Bekijk hem eens met andere ogen en zie niet wat je wilt zien, maar luister eens héél goed wat hij te zeggen heeft! Misschien is dit teveel gevraagd, jullie trekken alleen maar conclusies van wat jezelf wilt zien.
  En als je met die één René bedoeld, dan kijk je echt niet goed, als er één iemand een matennaaier is dan is het René…..hij praat met tien gezichten!!!

 4. Ria at 12:10

  Daar is hij de ware Jessi ike ike ike en rest kan stikken.Er is er gelukkig een die de groep kan waarchuwen doen ze het dan toch dan is het eigen chuld dikke bult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *