Jacco en Romy hebben ruzie over familiebezoek op dezelfde dag

Jacco en Romy hebben ruzie over familiebezoek op dezelfde dag

Romy zit volgende maand alweer 15 maanden in Utopia. En dit zou ze dolgraag vieren samen met haar moeder die ze enorm mist. Maar tot haar schrik ziet ze dat Jacco op die dag al bezoek laat komen. Dit zit haar helemaal niet lekker en dus besluit ze dit Jacco te bespreken.

Jacco, mag ik wat tegen je zeggen? begint Romy het gesprek. Jazeker antwoordt Jacco nietsvermoedend. Romy vraagt Jacco of hij zeker weet dat hij zijn bezoek op 28 juni heeft gezet. Wanneer Jacco dit bevestigt vertelt ze hem dat ze dat vervelend vindt omdat zij dan haar jubileum heeft. Jacco voelt al direct waar dit gesprek naartoe gaat en valt haar in de rede. Alsjeblieft zeg Romy. Dat kan ik toch niet ruiken reageert hij met enige irritatie. Alsof ik met opzet op die kalander kijk wanneer ik Romy kan treiteren voegt hij eraan toe. Romy benadrukt hem dat ze hem niet wil aanvallen maar enkel wil melden dat ze het erg jammer vindt. Jacco wuift het weg en zegt haar dat hij er geen idee van had. Zuchtend loopt Romy weg. En neemt even de tijd om nogmaals de kalender te bekijken en ziet dan dat het een groot misverstand is. Ze snelt terug naar Jacco om de situatie op te helderen. Ik ben niet boos hè Jacco. Je kon ook niet weten dat ik hier mijn jubileum zou hebben. En ik zag ook dat jij je visite op de 25e ontvangt. Niet de 28e. Jacco haalt zijn schouders op. Ja, prima. Ik ben daar ook helemaal niet mee bezig. Ik heb het gepland maar weet die datum niet uit mijn hoofd. De twee geven elkaar een knuffel en Romy loopt opgelucht weer weg. Altijd dat gezeik om niks hier moppert Jacco verder terwijl hij verder gaat met het schoonmaken van de jacuzzi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *