Een nieuwe bewoner meldt zich aan de poort?!

Een nieuwe bewoner meldt zich aan de poort?!

En toen kwam daar ineens een een dame met lang bruin haar in een zwarte jurk het terrein op lopen. Ze loopt met haar kist richting de loods. Haaai! roept ze enthousiast. Al snel zet ze haar kist op de grond want deze blijkt toch wel erg zwaar. De groep die inmiddels door hebben dat er bezoek is op het terrein, komen aangesneld. Nieuwe inwoner schreeuwt Romy blij, terwijl ze het op een rennen zet. Maar als ze bijna bij de persoon zijn aangekomen, valt Romy toch iets vreemds op. Is het een man vraagt ze nieuwsgierig aan Demi en Fay, die met haar mee zijn komen rennen. Maar dan ineens valt het kwartje. Het is inderdaad een man, en niet zomaar een! De nieuwe bewoner blijkt niemand minder dan Jeroen. Jeroen die voor de gelegenheid een pruik op heeft gezet en een jurk heeft aangetrokken, lacht zich rot om de reactie van zijn mede bewoners. De hele ochtend al heeft hij zijn grap voorbereid en hij blijkt behoorlijk geslaagd. De overige bewoners kunnen er hard om lachen en geven hem complimenten voor deze hilarische actie. Wanneer zal de echte nieuwe bewoner zich melden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *