De akker in Utopia wordt flink aangepakt

De akker in Utopia wordt flink aangepakt

De bewoners zijn druk aan het werk op de akker! Het is Chipp en Cemal namelijk opgevallen dat de akker er niet bepaald netjes bij ligt. Zo is er nogal wat onkruid aanwezig en veel rotzooi. Omdat de komende tijd onder andere de kookwedstrijd wordt georganiseerd vinden de twee het tijd voor actie. Samen betrekken ze Billy bij hun plan die op haar beurt enthousiast reageert. Het drietal gaat op zoek naar mede bewoners die hen willen helpen. Hoewel niet iedereen zin heeft om op deze mooie dag de handen uit de mouwen te steken zijn gelukkig wel een aantal bewoners die mee willen helpen Het team, bestaande uit Jacco, Cemal, Chipp, Billy, Romy, Demi en Fay heeft er zin in en gaat van start. Er wordt een flinke dosis rotzooi opgeruimd en langzaam maar zeker begint de akker er weer een beetje uit te zien als een echte akker. Billy vindt het wel een fijne besteding. Je wordt bruin en doet wat nuttigs, wat wil je nog meer! Niet lang daarna meld er zich een “nieuwe bewoner” in Utopia waar je in dit bericht meer over terug kunt lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *