Billy is boos op Jessie omdat hij met een 16 jarig meisje flirt

Billy is boos op Jessie omdat hij met een 16 jarig meisje flirt

Afgelopen avond was er weer een hoop drama in het beloofde land. Jessie trok tijdens het evenement open loods erg veel op met een vrouw. Of beter gezegd meisje. En dat kon Billy natuurlijk niet hebben. Ze hield zich naar eigen zeggen erg in. Maar kookte omdat Jessie dus met dat meisje van 16 op trok. Hij liet haar zelfs het penthouse zien. Afgelopen avond besprak ze het nog maar een keer met mede bewoner Romy. Billy heeft namelijk het idee dat Jessie haar aan het testen is. En dit komt volgens haar voornamelijk omdat het meisje maar zestien jaar oud is. Waarom zou hij dit doen vraagt Romy zich af. Of hij vindt haar echt leuk lacht Billy. Of om mij te pesten. Ik heb er niks goeds over te zeggen maar gun het hem als hij echt verliefd is. En ze probeert zich er niet zo druk om te maken. Ik ga hier ook geen woorden aan vuil maken, dat vindt hij alleen maar leuk zucht ze. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:57

  ik denk dat jessie het meisje meer als gesprekstof ziet en er leuk omgang mee hebben een relatie nee dat niet, en ja tijd dat billy en romy eens plaats op de bank krijgen en bas tijd om eens op te stappen na twee jaar.maar zag dat je buiten ook niet veel had jammer buiten wereld kan ook mooi zijn.

 2. angelique at 15:20

  Ik heb het ook niet gezien, maar ik ga er vanuit dat Billy weer dingen ziet die er weer eens niet zijn. Zij denkt maar de hele tijd dat Jessie haar jaloers aan het maken is of het nu met bewoners zijn of met bezoekers. Heeft ze zich nooit bedacht dat Jessie misschien helemaal klaar is met Billy en gewoon verder gaat met zijn leven. Mocht hij flirten met andere dat niet is om haar jaloers te maken, maar omdat hij degene misschien wel leuk vind. Billy denkt altijd dat het om haar draait.

 3. Zomaar een lezer at 14:16

  Ik heb het niet gezien omdat ik Utopia alleen maar via deze site volg.
  Jessie heeft zeker niet mijn voorkeur maar ik wil het in dit geval toch voor hem opnemen.

  Heeft Billy uitgebreid en lang staan kijken of was het slechts een momentopname.
  Dit meisje kan gewoon wel iets gevraagd hebben aan Jessie en gezien haar leeftijd neem ik aan dat er ook ouders aanwezig waren.

  Praten is iets heel anders als flirten.

  En Billy jaloers maken? Zij moet haar waanideeën eens in toom houden.

 4. Else at 13:05

  Hoe Billy zich gedraagt: een cijfer ver onder nul!
  En hoe ze daar rond paradeert… pfffff!
  en een totaal verknipt zelfbeeld heeft.
  En projecteert.
  En anderen haar wet wil dicteren.
  En denkt iets te zeggen te hebben over bv. Jessie.

 5. Willeke at 11:46

  Elke vrouw, hoe jong of oud ze is, is altijd nog beter dan Billie
  Ik heb het niet gezien, maar ik praat zo vaak met jonge jongens.
  Wat is daar op tegen, leuk toch, maar Billie is TOTAAL niet interresant .
  Niet voor de bezoekers in ieder geval.
  Fijne zondag allemaal

 6. Harry at 11:21

  Jessie met 16 jarige???? Hou hem in de gaten, ook later buiten de poort een 16 jarige is nog een kind en dat is niet gezond.

 7. ikkem at 09:53

  Natuurlijk weet mevrouwtje dat die van 16 veel leuker is dan zijzelf, dus… wereld gaat zonder haar prima door. 😉

 8. Anna at 09:10

  Billy boos.kom op die meid moet er uit .en Romy ga mee met je slappe geouwehoer. Billy je moet eens weten hoe mensen buiten Utopia over jou denken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *