De verdiensten van open loods is bekend!

De verdiensten van open loods is bekend!

Vandaag stond het evenement open loods op het programma. Het was een gezellige dag ondanks de wisselingen in het weer. Rond 17:00 uur was de dag afgelopen en was het tijd om de verdiensten te tellen. Zodra dat gebeurd is drukt Demi op de zoemer om de groep bij elkaar te krijgen.

Zodra iedereen er is zegt Demi dat ze liefdesverdriet heeft. Chipp heeft niet voor mij gekozen en daarom ga ik maandag naar huis voegt ze eraan toe. Nee hoor het is een grapje! Dit is Cemal zijn moment. Cemal neemt vervolgens het woord over. We hebben vandaag 1389 euro en 15 cent verdiend. Alle bewoners juichen, behalve Jessie. Hij merkt namelijk op dat de kaartverkoop daar nog niet bij is gerekend.  Alweer de kaartverkoop vergeten vraagt Jacco, Hoeveel hebben we dan verdiend voegt hij eraan toe. Na wat optel werk komen de bewoners op een totaal bedrag van 2589 euro en 15 cent uit. Kortom het evenement is vrij succesvol te noemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *