Billy wil dat Jessie Utopia verlaat

Billy wil dat Jessie Utopia verlaat

We starten de dag met een huilende Billy. Afgelopen avond ging ze huilend het gesprek aan met Romy. Het onderwerp van gesprek? Jessie…

Ik kan niet meer snikt Billy. Dat snap ik antwoordt Romy die over het been van haar mede bewoner heen wrijft. Maar weet je wat ik niet snap? Eigenlijk wist je het gisteren ook al. Ja maar ik geloofde het niet gaat Billy verder. Ik wist ook niet dat het echt zo was hoor laat Romy weten. Het is gewoon de slechtste film waar ik in zit snikt Billy. Het is echt een horror. En niemand kan er wat aan doen, hij ook niet. Als ie verliefd is is ie verliefd. Maar ik trek het niet! Romy begrijpt het wel, het is volgens haar het ergste als iemand waar je verliefd op bent verliefd wordt op een ander. Het is dus logisch dat je je zo voelt benadrukt ze. Het enige wat je nu kunt doen is het er gewoon laten zijn. Ik moet wel huilt Billy maar ik wil hem niet meer zien! Nooit meer, gewoon echt niet. En nu zit ik hier met hem! Als hij zo verliefd is gaat hij maar lekker naar huis. Iets opbouwen met die griet maar niet hier. Maar dat wil hij natuurlijk ook niet antwoordt Romy. Daar zullen we een soort van omgangsvormen voor zullen moeten vinden. Ik zou het ook niet weten voegt ze eraan toe. Komt goed reageert Billy terwijl ze haar tranen wegveegt en er niet veel later een streamlock volgt. Zal er vandaag nog meer drama komen? We houden het voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. vijfde dimensie at 11:22

  het is ook een stukje karma tegenover ruud toen zij een pakje sigaretten ging halen en nooit meer terugkwam karma is a
  bitch.

 2. Jans at 10:35

  Als Jessie en Billy beiden vertrekken zullen de kijkcijfers ook weer stijgen ze geven een REDE OM NIET TE KIJKEN

 3. Iemand at 09:50

  Billy moet echt naar huis gestuurd worden, ze verziekt de hele sfeer daar, het is allemaal Billy in hysterie en dit is ook niet fijn voor de andere bewoners.

 4. mar at 09:40

  ik weet dat sommige mensen nooit volwassen zullen worden
  maar dat je als je 35 jaar bent je als een klein kind gedraagt die zijn speen is kwijtgeraakt
  sjonge sjonge wat mijn betreft mogen ze allebei vertrekken met een noodgang
  wat dat aangaat was die eerste lichting tot heel veel beter
  Die zijn met niets begonnen en hebben utopia opgebouwd
  daar was ook wel eens wat maar niet zo erg als de laastse tijden.

  • SANNIE at 13:43

   Eerste lichting : daar zat Billy ook bij. En juist door haar gedrag blijf Utopia het bekijken waard. Het zou een saaie boel om naar te kijken worden, als iedereen zich voorbeeldig gedroeg daar. Dit geeft juist sensatie.

 5. ikkem at 09:39

  Billy heeft negatiefe invloed op Romy. Romy heeft recht om bescherming in deze omgeving, stuur die zieke vrouw weg.

 6. joke at 08:43

  hoe lang moeten we nog die gestoorde Billy zien ze moet dringend hulp hebben en het lijkt mijn beter als zij vertrekt want Ruud had ook spijt dat hij haar binnen heeft gehaald.Ze liegt en bedriegt iedereen en nou Moet Jessie weg ze praat enkelt maar negatief over hem en en ze krijgt nu natturlijk geen aandacht meer van hem .dan begin je maar een cursus sexuoloog aandacht aandacht zielig figuur 35jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *