Kaylee is geïrriteerd over de planning van Dylan rondom de tattoo shop

Kaylee is geïrriteerd over de planning van Dylan rondom de tattoo shop

Kaylee en Dylan zitten in het huisje wanneer Kaylee over de tattoo shop begint. Ik ging ervan uit dat we vandaag zouden gaan verven zegt ze. En nu heb je een nieuwe planning gemaakt zonder dat met mij te bespreken. Dat vind ik niet fair voegt ze eraan toe. Kaylee legt uit dat ze bezig was met de e-mails en ervan uit ging dat als ze klaar was, ze direct aan de slag konden gaan. Maar dan sta je in je sportkleding om met Brandon te gaan trainen. Dylan geeft haar gelijk. Dat klopt, het is niet goed van mij benadrukt hij. Wat ga je nu doen dan vraagt Kaylee wat later. Dit is niet hoe we het afgesproken hebben. Nu kunnen we vanavond niet meer helpen met het opzetten van de markt, omdat we dan de tattoo shop moeten verven vervolgt ze. Dylan zucht. Dat is van mijn kant niet goed geregeld inderdaad. En stelt voor om dan alleen te verven vanavond. En ik dan? Wat moet ik dan doen vandaag vraagt Kaylee. Ik had dit met jou op de planning staan. Dylan weet even niet wat hij moet zeggen. Ik ga anders wel alleen verven zegt Kaylee daarna. Ik wil verder en er vanavond voor de groep zijn. Laat het gewoon zo. Dylan is het hier niet mee eens en denkt dat ze over een uur ook kunnen gaan verven. Kom op, alsjeblieft. Ik ga echt niet op jou wachten gaat Kaylee verder wanneer de twee het terrein op lopen. Dylan wandelt mee richting de caravan en opent de verfpotten. Niet veel later besluit hij toch om Brandon op te zoeken om hem in te lichten over het voorval. Is het goed als we een andere keer gaan sporten vraagt Dylan. Brandon knikt. Natuurlijk, dat is prima. Hierna gaan Dylan en Kaylee samen aan de slag. Laten we hopen dat het snel klaar is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *