Hiske mist haar moeder en bespreekt dit met Merel

Hiske mist haar moeder en bespreekt dit met Merel

Merel en Hiske zitten op het Utopia 2 terrein wanneer Merel over het familiebezoek begint. Mijn moeder weet 100 procent wie ik ben vertelt Hiske. Dat mis ik soms hier. Zij ziet direct waar ik tegen aanloop en dat is zo fijn. En voegt eraan toe dat haar moeder haar ook op haar vingers tikt wanneer ze ergens van kan leren. Merel begrijpt haar. Ja, dat kan best confronterend zijn benadrukt ze.  Hiske knikt. Het was heel fijn om haar even te spreken eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *