Hoe verloopt het begin van de middag, dat lees je hier

Hoe verloopt het begin van de middag, dat lees je hier

Het is een rustige dag in de mini samenleving. Shelley wil graag een pashokje voor de markt, dus Erik heeft de vrouwelijke bewoonster uitgelegd hoe ze deze zou kunnen maken. Hiske, Christel en Dylan zitten ondertussen in het zonnetje te kletsen over de plannen voor de tattooshop. Mylène en Jens zijn bezig met het aanleggen van de straat. Wat zal de rest van de dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *