Adriaan krijgt een Utopia 2 fiets

Adriaan krijgt een Utopia 2 fiets

Zojuist zijn Maikel en Ben in de mini samenleving gearriveerd om Adriaan een customized spinning fiets te geven. Welkom, zegt de mannelijke bewoner vrolijk terwijl hij hen een hand geeft. Ik vind het best een beetje spannend. De mannen stellen voor dat Adriaan zijn handen voor zijn ogen houdt, zodat zij de fiets uit de auto kunnen tillen.  Even later mag Adriaan zich omdraaien en ziet zijn customized fiets voor het eerst staan. Wauw, die is echt heel gaaf, zegt de mannelijke bewoner blij. Dat hebben jullie mooi gemaakt. De mannen leggen uit dat hij er ook een televisie bij krijgt, zodat hij ermee kan knallen. Bedankt, zegt Adriaan. Dan kan ik online de Alpe d’Huez beklimmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *