Bezoek voor Hiske, haar moeder komt langs

Bezoek voor Hiske, haar moeder komt langs

Hiske staat voor de poort te wachten wanneer de deur opengaat. Direct loop de vrouwelijke bewoonster ernaar toe om haar moeder te knuffelen. Hoe is het?,  vraagt haar moeder. Het gaat goed, antwoordt Hiske terwijl ze een traantje wegpinkt. Je doet het goed, ik hou van je, antwoordt haar moeder.  Even later komt ook Christel bij het tweetal staan en geeft Hiske’s moeder een dikke knuffel. Goed op elkaar passen, zegt Hiske’s moeder. Jullie doen het goed. Hoe zal het familiebezoek verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *