Gerrit en Mylène gaan dieper in op hun discussie

Gerrit en Mylène gaan dieper in op hun discussie

Gerrit en Mylène hadden in het huisje een kleine onenigheid die zij wat later op de avond met z’n tweeën uit willen spreken. Buiten legt Mylène uit dat er door de bewoners rondom haar en Gerrit een heel verhaal is gemaakt wat betreft haar relatie met Gerrit. Hier is zij niet van gediend en daarom geeft ze aan dat ze zo vel reageerde op het feit dat zij een eigen plek wil. Gerrit begrijpt dit maar vindt dat ze dit best anders had mogen verwoorden. Dat snap ik, het was niet zo naar jou bedoeld maar meer naar hen legt Mylène verder uit. Na afloop van hun gesprek lijken de twee weer op één lijn te zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *