Timothy praat met enkele bewoners over Lotus die hem uit het huisje heeft gezet

Timothy praat met enkele bewoners over Lotus die hem uit het huisje heeft gezet

Christel, Erik, Adriaan en Timothy zitten op deze nieuwe dag in de silo wanneer Christel over vannacht begint. Waarom heb je in de iglo geslapen? vraagt ze. Timothy legt uit dat hij een beetje ruzie heeft gehad en er samen met Franny heeft gelegen. Adriaan knikt. Je had ook bij Chris en His kunnen slapen. Elk huisje is van iedereen benadrukt hij. Timothy begrijpt hem maar legt uit dat Lotus dit anders ziet. Dat meen je niet antwoordt Erik. Ben je eruit gezet? Timothy knikt en legt uit dat ze een discussie hadden, waarna hij niet meer welkom was in het huisje. Toen ben ik weggegaan. Haar wil is wet toch. Volgens hem heeft Lotus gedreigd om op hem te gaan stemmen tijdens de nominaties, maar is hij niet bang om naar huis te gaan. Waarschijnlijk zegt ze het enkel uit boosheid. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *