Gaat Adriaan meedoen aan de Alpe d’HuZes?

Gaat Adriaan meedoen aan de Alpe d’HuZes?

Hiske zit achter de computer wanneer haar oog op een e-mail valt. Dit is echt te gek zegt ze. Haar mond valt open van verbazing. Wow voegt ze er enthousiast aan toe. Wat later loopt ze richting de caravan met de uitgeprinte e-mail in haar hand. Adriaan, ik heb iets leuks voor je vertelt ze enthousiast. Adriaan knikt en stelt voor dat ze het bericht voorleest. Beste Adriaan begint Hiske. Ik heb gezien dat je je in Utopia veel bezighoudt met sporten. Dat vind ik leuk om te zien. Zelf ben ik vrijwilliger en houd me bezig met de Alpe d’HuZes. Dit is een uniek evenement waarbij er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor het onderzoek naar kanker. Op één dag beklimmen deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de berg Alpe d’Huez. Wij willen je graag uitnodigen om 6 juni deel te nemen aan dit evenement. Adriaan begint te lachen. Absoluut. Te gek eindigt hij. Zal Adriaan mee mogen doen aan dit evenement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *