Shelley spreekt Lotus aan, moet ze niet eens met Timothy gaan praten?

Shelley spreekt Lotus aan, moet ze niet eens met Timothy gaan praten?

Lotus zit in haar huisje wanneer Shelley naast haar komt zitten. En, heb je nog met Tim gepraat? vraagt Shelley. Lotus schudt haar hoofd. Geen behoefte aan benadrukt ze. Shelley legt vervolgens uit dat het een lastige situatie is voor Franny omdat ze nu tussen beiden in staat. Maar is het niet een idee om met zijn drieën te praten? Lotus schudt wederom haar hoofd en geeft toe dat ze wel een beetje klaar is met Timothy. Ik ben er continu voor hem geweest, dus waarom zou ik dit van hem pikken? Shelley begrijpt haar maar legt uit dat Timothy wellicht zenuwachtig is voor de stemmingen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. bart at 10:27

    Hij mag dan zenuwachtig zijn maar dat is nog geen reden tot gedrag wat hij nu vertoont. Laat hem maar weg gestemd worden ik denk dat dit voor de sfeer in Utopia ten goede komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *