Timothy denkt dat Jessie grote kans heeft genomineerd te worden

Timothy denkt dat Jessie grote kans heeft genomineerd te worden

De bewoners zijn druk aan het nadenken op wie ze gaan stemmen. Terwijl Brandon en Timothy aan het straten zijn, besluit Brandon te polsen bij zijn mede bewoner. Ik denk dat Jessie een grotere kans maakt dan mij om op de bank te komen zegt Timothy. Heel veel mensen gaan op Jessie stemmen. Ik denk dat Jessie zo’n kleine zeventien stemmen al te pakken heeft voegt hij eraan toe. Brandon lijkt daar echter anders over te denken. Volgens hem maken juist Timothy, Erik en Christel kans genomineerd te worden. Wie wordt er volgens jullie genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *