Franny spreekt Shelley aan en waarschuwt haar voor Gerrit

Franny spreekt Shelley aan en waarschuwt haar voor Gerrit

Franny en Shelley zitten in het huisje wanneer Gerrit ter sprake komt. Hij sliep vannacht hier en toen Jens en Mylène vanmorgen al weg waren, ging hij weer naast me liggen zegt Shelley. En legt uit dat ze hem heeft verteld dat ze niet met hem wil knuffelen omdat hij met Mylène in de tent heeft gelegen. Franny knikt. Gisteren heeft hij een discussie met Mylène gehad. Je moet er wel voor oppassen dat hij op dat soort momenten niet naar jou komt benadrukt ze. Shelley knikt en laat weten dat ze Gerrit verteld heeft dat hij een zwak heeft voor beide exen. Maar als ik in zijn schoenen stond, zou ik alsnog voor één van de twee gaan. Franny begrijpt haar en stelt voor om een gesprek met Gerrit te hebben hierover. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *